Blogiarkisto

perjantaina, huhtikuuta 28, 2006

SHIMASTA VHIELÄ!

Heips!

Vappuna täytty olla itse tehtyä simaa -ei laitettua eikä pantua, vaan tehtyä!

Niin laitoin vanhasta tottumuksesta 8litran ämbäriin simaa tulemaan: sitruunan kuoria ohuena siivuna ja sitruunan lihaa ja vettä kuumana ja fariinisokeria!

Mutta pullotuksen aika kun koetti -ei ollut pulloja -ei tyhjiä,ei täysiä-olen asunut niiin lyhyen ajan ja aika kuivaa aikaa on näköjään ollut!

Oli perjantaiaamupäivä -alhaalla pihalla naapurin pojat lastasivat autoa perjantaipulloa varten- riensin pihalle ja sain eurolla 6 litran leijonviinapulloa!
Poikia nauratti kun myivät tyhjiä viinapulloja Vapun alla Takakontista!

Että Klaaria Valburin päivää itsekullekin!

Heips!
Marja

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mittasin siman käymiseen sopivan lämpötilan. Muuten olen vain juonut sitä. Mämmiä olen syönyt kolmisen viikoa. Nyt se on loppu. Pitäisiköhän tilata sitä suoraan Kymppimämmiltä. Jostain syystä pidän näistä eri kausien juhlaruuista, kuten kinkku, mämmi, sima, ja punainen hera (ainakin pohjanmaalla tätä saa juhannuksena)

T: Jouni (ei Airaksinen)

ps. voiko Mehukas-pullo räjähtää, jos siman käymisen paineesta?