Blogiarkisto

tiistaina, helmikuuta 21, 2006

MÄNTTÄ MIELESSÄIN.....

Heips!

Uraputki osoittaa nousevaa käyrää.......kivaa pitkän hiljaisuuden jälkeen.Tässä muistaessani täytyy vielä muistella menneitä:

Elina Puranen kirjoitti kyllä niin hienon kritiikin ja esittelyn tuosta KUNINKAAN SINISESTÄ ,että sen voi lukea useammin- ei mitään kriitikkojargonia!Kuva tosin oli KS:ssä väärinpäin , mutta noista mosaiikeista ei saa kovin helpolla hyvää kuvaa aikaiseksi ainakaan näköjään sanomalehteen.

Nyt sitten ponnistellaan SAFE-näyttelyä yhteisvoimin Saarijärven Museolle ensi kesäksi ja omaa tilateosta Mänttään!
Saarijärvelle tulevan kansainvälisen SAFE-näyttelyn ( artikkelini viime vuoden toiseksi viimeisessä Taide-lehdessä SAFESTA)
sisällön vuoksi ei pidä kenenkään valittaa, budjettiin täytyy saada vielä muutama kymppitonni.Tekijöistä ja toteuttajistakin keskustellaan vielä tällä viikolla.
Olin yliarvioinut omat resussini. Nyt täytyy peruutella tyylilkkäästi.....

Sain ikkunat pestyä , verhoja ei ole vieläkään eikä kirjahyllyä eikä oikein valojakaan, mutta ei kannatta sisustella kovin viimesen päälle kun ei tiedä missä kaupungissa seuraavaksi ollaan, näinä epävarmoina aikoina.

Mutta näin keväällä passaa katsoa avoimesta puhtaasta ikkunasta männynoksien läpi sinistä vasten soljuvia pilviä!

Olisin päässyt Tukholmaan avaamaan Mustaa Valkoista Näyttelyä Suomi-Talolle Snickarbackenille, mutta ei taida resussit nyt piisata lätäkön tuol puolelle.
Hyvä jos Vaajakoskelle ramppaamiseen ...

Laitoin kyllä väkivahvan tekstin tiedotteeseen.
Eipä paljon lyö leiville eikä ole rahoittajien suosiossa pohjoismainen yhteistyö täältä provinssista.
Eli moni juhlapuhe on läpiä päähän ollut .....uudistuneesta pohjoismaisesta kulttuuriyhteistyöstä. Josta on ollut paljon blaablaatablaaaaaaata!.....
blablaaaaaaablaablaa..ta

Enköhän minäkin jo ala vähitellen uskoa etten ole instituutio ja pitäisi pysyä lestissä ja mieluiten v-tun hilijaa!Öitä!

Marja

Ei kommentteja: