Blogiarkisto

keskiviikkona, lokakuuta 19, 2005

KUMIA PALAA! BETONI HUUMAA!

HEI!

Otsikosta huolimatta en ole siirtynyt nettipornoalalle vaan juttu on arkinen ja työläs kuin 5 kilon maksalaatikko!

ETOLA:n erikoisliike Seppälän teollisuusalueella on siitä hieno paikka, että sieltä on saanut kumia,plexiä ja muuta jännittävää, ammattikäytöstä ylijäävää kunnon tavaraa kilohintaan .Ilman vaivaa.
Itse tonkien ja löytäen.

Nyt liike muutti isompiin tiloihin. Sama alue, 200 metriä rakennuksen toiseen päähän.

Mennä viikolla poikkesin Etolaan;tarvitsin paksua kumia useamman kilon ja ajelin Seppälän Teollisuusalueelle - siellä on aina ruuhkaa ja jonoja ja autoilun ihanuus loppuu niillä kulmilla justiinsa.

- Siis kun lopulta onnistuu pääsemään Etolan teollisuustarvikeliikkeeseen se on muuttanut ja kun pääsee sisälle eteen aukeaa pubejakin pitempi tiski.
Jonka takana ovat hyllyt,joissa tavarat.

Tiskin edus on täynnä jonossa seisovia miehiä , jotka kaikki ovat hiljaa , myyjät totuttelevat uudenkarheaan liikkeeseen ja suhailevat puikkien hyllyjen väliin. Entisessä liikkeessä sai itse marssia etsimään tarvitsemaansa.

Nyt tiski blokkeeraa asiakkaan ja jonotuslappuja ei ole, joten turvauduin aikani seisottuani suuvärkkiini( savolainen malli kaupassa käyttäytymiseen) ja kysyin ohikiitävältä myyjältä , että mistäs jämä kumeja saisi käydä keräämässä - myyjä katsoi kelloa ja totesi,että kumileikkaamon pojat ovat jo siltä päivältä lähteneet , tule ensi viikolla uudelleen!

No vältyinpä seisomasta mykässä jonossa pitempään ainoana naisena.

Eilen sitten yritin uudelleen- tällä kertaa kello 12.
Sama skenario kuin edellisellä viikolla. Tällä kertaa asiakkaita tosin paljon enemmän ja kaikki ihan kirkollisen hiljaa. Vertailun vuoksi on todettava , että
Savossa tila olisi täyttynyt puheesorinasta- kulttuuriero käytöksessä-

Ja taaskin olin ainoa nainen liikkeessä.
Tulee äkkiä kiusallinen olo , kun ei ole jonutusnumeroakaan turvana ....

Lopulta uskaltaudun kyökin puolelle , kysyäkseni josko kumipalasia on tällä kertaa
kertynyt.

Lasikopissa mieshenkilö kesken paperi selailun luo minuun syvän katseen ja tyytyy mittelemään minua kiireestä kantapäähän!Ilmeisesti pomo- kopin ovessa ei lue, että pysy pois -älä kysy

Täytyy reiluuden nimissä myöntää , että ulkopuolisesta tuntuu oudolta kun nainen kysyy keskellä päivää
irtokuminpalasia liikkeessä , joka tulvii testosteronia-

Edellisen viikon myyjä rientää paikalle ja hymyillen ohjaa minut hymyillen pois pomon tiskiltä , ennenkuin tämä ehtii katsomiseltaan virkata mitään.

Myyjä neuvoo minua menemään liikkeen taakse, ohi hyllyjen ja koppien ja kuminleikkaajien juttusille, sieltä löytyy muutaman hallitun lauseen välityksellä kasa irtokumeja ja lastaan sen 20 kiloa laatikkoon ja kannan tiskille ja myyjä lupaa ne minulle kahdella kympillä ja muovilaatikon kaupan päälle-

Kannattaa olla sinnikäs ja aukoa suutaan - kyllä se aina mykkyyden voittaa!
Ja nyt kumit palamaan!

Ei tullut nyt Peppi Pitkätossua illalla , kun jouduin kirjallisiin tehtäviin , joista saa leipää!
Ehkä tänään.


Julkinen liikenne lakkaa VÄHITELLEN Suomessa, tuki loppuu julkiselta liikenteeltä , se kun ei kannata, tiestön kuntokin syrjäkylille on niin ja näin- Aamu-Uutisetkin mainostivat Auton Tuunausta 3 naisihmisen voimin pitkään ja hartaasti- nyt vain kaikki hankkimaan oma eko auto!

10-kaistainen moottoritie molempiin suuntiin vailla rajoituksia Hangosta Karesuvantoon!Mulla on jo pikku diesel BMW!

Ja nyt kumit palamaan!Ja betonit valumaan!


Heips!

1 kommentti:

Karukell Serratura kirjoitti...

Samankaltaisia kokemuksia uutukaisesta Etolasta. Totttavie. Mitä menivät tekemään. Minä tosin osuin erään naishenkilön työkopille siellä. Hän oli avulias ja kuljetti minua pitkin ihmeellisiä käytäviä nykyisen ja entisen liikkeen väliä. Ei löytynyt mitä etsin. Mutta löytyi pala muoviputkea. Sain sen ILMAISEKSI.