Blogiarkisto

maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

SAMPPANJAA JA GLAMOURIA!

Heips!

Galleria AVAn ( pohjoinen rautatienkatu 17) avajaisiin perjantaina saapui juhlapuvuissa runsaat 50 henkilöa.
Galleristi tarjosi oikein kylmennettyä , hyvää samppanjaa , lisäksi paikalla oli oikea tummmapukuinen miestarjoilija mirri kaulassa.
Hän huolehti, että lasit loistivat kullankellertävää herkkua täysinä koko avajaisten ajan.
Avajaisissa ei ollut kulttuuurin kermaa jos piimäkään, enkä montaakaan ihmistä tuntenut , mutta kaupankäynti alkoi vilkkaana!Ja smooltookki!


Kerrankin vihreäs etukortti tarjosi lyömättämän majoitustarjouksen ; Radisson Sas PLAZA:SSA Kansallisteatterin takana - PLAZA sijaitsee SOK:n entisessä pääkonttorissa , hienosti remontoidussa rakennuksessa Mikonkatu 3:ssa.
Heti Aleksis Kiven selän takaa puikahdetaan sisälle!

Pikkolo hoiti auton maan alle- aamiainen oli suurennmoinen korkeassa valoisassa salissa- venäjän ja englannin kieli soljuivat lauantaiaamuna kahvikuppien kilinän kanssa kilpaa.

Huoneemme sijaitsi 7. kerroksessa , marmoria lattiassa , kylpyammeet ja ylellisiä tekstiilejä - ja ennen kaikkea raikas ilma kaikkialla!

Sääli, että lauantaina jo piti paluumatkalle ryhtyä!
Mutta auringon paisteessa , lauantain aamupäivän verkkaisessa liikenteessä Helsingin komeus kyllä pääsee oikeuksiinsa , uuusi ja vanha arkkitehtuuri vuorottelevat ja esim ympyrätalo ja makkaratalo saavat minut aina hämmennyksiin!oooooooooooooooooooo,,,
-taitaisin sittenkin haluta asua täällä!
Paitsi että lumi ja ladut ovat vähemmän käytössä .......
Menkääpä nauttimaan keväisestä pääkaupungistamme-

Heips

Marja

Ei kommentteja: