Blogiarkisto

tiistaina, elokuuta 22, 2006

KATEISSA VALKOINEN , KOVAKANTINEN KIRJASTOADRESSIKIRJA!

HEI!

Kirjastoadressi täyttyy ja yksi kirja-adressi katosi salaperäisesti HUHTASUON lähikirjaston lukusalista!!!!Uutta emme taida raskia vielä viedä -katsotaan jos entinen löytyy.TAKAPAKKIA!
Kuka haluaisi sabotoida puolueetonta kansalaisadressia???
Huhhuh!Mutta netissä voivat HUHTASUONKIN kirjaston ystävät käydä allekirjoittamassa,mutta olisihan se ollut komeaa luovuttaa ihan kahdeksan kirjaa, joissa allekirjoitukset ihmisten omia kaunokirjallisia ja pölkyllisiä!


Ehdittiin ennen ralleja kuvauskeikalle Mänttään ja saatiin karvareuhkat filmille.
Ajeltiin MULTIAN kautta pois ja satuimme KORSU-BAARIIN, kauniin uusklassisen rakennuksen kivijalassa , seinillä konekiväärejä, kuvia vanhoista linjabiileistä
ja pahkatuhkakupit ja sieltä seuraavaan kylään , jossa oli baari MIERONTIE;
pikaruokaa ja olutta.

Viikonloppu meni maanpaossa ralliräyhältä- nyt ollaan menossa Raumalle kulttuurialuekeskus-seminaariin kulttuurilautakunnan edustajana.Keskiviikko ja torstai pitsisessä Raumassa. Taidekirjanäyttelykin tulee nähtyä ja puuRauma ensi kertaa elämässä.


Lähikirjastojen puolesta puhui lauantaina äkillisesti vakavaan sairauteen kuollut kirjailija Jarkko Laine noin vuosi sitten.
Kaupungin johto ja AlvarAalto-säätiö olivat kutsuneet hänet puhujaksi kulttuurin edistämisiltaan, hienosti ja mellevästi osasi hän puhua ja ehdottomasti vastusti lähikirjastojen sulkemista!En ollut aiemmin häntä kuullutkaan, kirjan tai kaksi lukenut tuotannosta.

Mutta sana oli hallussa Laineen pojalla ja charmi.


Heips Raumaan!

Marja

Ei kommentteja: