Blogiarkisto

tiistaina, maaliskuuta 08, 2005

Akat eellä vaikka heikoille jäille!

Yllätys! Yllätys! Surprise! Surprise!Minäkin aion lausua sen : HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!

Tänään se on.Kokonaisvaltainen naistenpäivä!
Mihin sitä tarvitaan?Ainakin kukkakauppayrittäjänä on kannattavaa toimia tänä päivänä!
On ilo saada älykkäitä, kauniita kukkia kenen tahansa-ei taida niitäkään kaikille ropista!
Kuinkahan moni naisyrittäjä pyörittää kukkakauppaa - näin ollen naisparka ei juhli lainkaan vaan raataa päivän kukkia paketoiden ja kupsahtaa naattina illan pimetessä kukkakaupan takahuoneen märälle, muovitetulle tasolle!

Naisista yrittäjänä muuten muistui mieleen juttu yrittäjyydestä- Suurjyväskyläläisessa vähän aikaa sitten: kehotettiin taas tarttumaan sorviin itsekunkin - aivankuin suomalaiset eivät aina olisi enemmän tai vähemmän työhulluja olleet-ajatellaanpa vaikka sotakorvauksia, joita Venäjälle maksettiin ainoana maailmassa viimeiseen kopeekkaan asti- miten ne mielettömät korvaukset olisi maksettu, jolleivät suomalaiset miehet ja naiset olisi tauotta raataneet!

Suurjyväskyläläisen jutussa todettiin, että erityisesti naisille avautuvat hoiva-alalla ja kotihoidossa nyt ennennäkemättömät yrittäjyysmarkkinat
Huonokuntoiset vanhukset ja onnettomuuksien uhrit ja muut pitkäaikais-sairaat hoidetaan mahdollisimman pitkään kotona,jolloin tarjoutuvat valtavat siivous-, ruuanvalmistus-, ja seuranpitotyöt naisille!

Yrittäjäksi rupeavaa hoiva-, ja sosiaalialan naista odottavat suurenmoiset mahdollisuudet kunhan vain rohkenee yrittää!

No nyt lukija ihmettelee , että miten tämä raskas kodinhoito ja hoivatyö on erityisen soveliasta naisille- eikö tämä sopisi vielä mainiommin miesyrittäjälle!Muskeleita ja rivakkuutta tarvitaan kun ennätysajassa painavat vuodehoitopotilaat lennätetään putsiin ja rullatuoliin!
Yritystoimintahan perustuu kannattavuuteen, joten 50 asiakasta hoituu aamupäivässä ja sitä rataa!!!
Ei mitään mummon lihapullia pottujen ja vihannesten kans!Tai pitkiä keskusteluja Tolstoin innoittamana!

Vai tarkoitettinko jutussa mahdollisesti sitä, että naiset tunneälyisinä ja organisoimistaitoisina toimisivat johtajina kun lihaksikkaat alaiset kiitäisivät huushållista toiseen!
HIKISTÄ, ILOISTA JA HOIVATÄYTEISTÄ NAISTENPÄIVÄÄ !
PS
Pyydettiin Aalto-salille naispaneeliin tänään klo 18.00. Samaan aikaan alkaa kulttuurilautakunnan iltakoulu , jossa käsitellään kulttuuritoimen avustuksia, joten olen estynyt tilaisuudesta, joka varmasti on sähköinen ja puhelias!Menkääpä kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Ei kommentteja: