Blogiarkisto

perjantaina, maaliskuuta 18, 2005

Perjantautinen!

Hei!

Jaaha. Potut pottuina!
Laittomuuksia näköpiirissä!
Kulttuurilautakunnan avustuspäätökset sitten julkaistiin tämän päivän lehdessä , vaikka pöytäkirjaa vielä tarkasteltiin!
Opin tänään ,että luottamushenkilöille maksetaan matkakulut -jos hoksaa pyytää-olen kuulemma ensimmäinen joka kysyy- voipi johtua siitä , että muut ovat kaupungin palkoilla ja näin ollen vakinaisen leivän ääressä. On kohtuullista, että kulut korvataan.

Edelleen lasken ajettuja työkilometrejä vuodelle 2004 ja niitä kertyi loppujen lopuksi 10000km.Kannattaa olla tarkkana,verotus meille pienituloisille on tiukkaa ja vähennykset vähäisiä, ja näillä autojen ja polttoaineiden hinnoilla saa tosissaan duunata. Ilman autoa ja ajokorttia olisin ollut työtön jo 90-luvun alussa.Lasten ja Nuorten kuvataidekoulun maaseutuosasato oli Savossa meikäläisen homma. Etäisyydet täyskorpeen noin 70 km . Viikossa kertyi noin 400 ajokilometriä jo silloin

Pääasiassa leivän perässäon ajeltu.Autoon on yleensä lastattu materiaalia kuten 25 kilon betonisäkkejä, rautaa, pakkaustarvikkeita.Kirjoja. Dioja. Jne.

Naureskeltiin yhden opettajan kanssa, että aina on näissä hommissa roudattavaa mukana,ollaan varsinaisia kassialmoja!

Nyt viikonlopun viettoon!

Heips!

Marja

Ei kommentteja: