Blogiarkisto

keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2005

Extremeä Laajavuorella!

Huomenia!

Haa! Jos haluatte kokea jäätikköjen jännitystä , kallioisia polkuja,peikkometsän mystiikkaa, tikan nakutusta, linnunlaulua,menkää Laajavuorelle- 800ha metsäistä rinnettä ja vuorta, 22 km 6 metriä leveää latua.

Ei siis tarvitse lähteä eksoottiseen kohteeseen esim Grönlantiin.

Jäätyneillä latupohjilla voi kokeilla tasapainoaistiaan ja kävelysauvat ovat äärimmäisessä käytössä.
Vaikeusastetta voi lisätä jyrkkärinteisessä jäätikköllä, vielä ovat latupohjat umpijäässä, vieressä sitten ihan sula , pehmeäsammaleinen metsä!

Syvälle metsään ei juuri kuulu kaupungin syke, joten haaveilla voi paremmasta, kauniista maailmasta.

Eilenhän aamu-uutisissa kehotettiin pysähtymään työn touhussa, ottamaan kuppi teetä ja vettä ja menemään vaikka parvekkeelle ja viis veisata pomoista tai kiireestä, työntekijähän sen työtahdin määrää sanoi konsultti, no
moni varmaan ei saa hallita omaa työmääräänsä puheista huolimatta tai valita yrittäjyyden ja oravanpyörän välillä, vaikka kuinka haluaisi elää ainutkertaisen elämänsä lasten ja puolison kanssa.Osa haalii taas niinpaljon tehtäviä ja valtaa, että hoitaa heikosti kaikki; perheen,ihmissuhteet , oman elämän.

Tällainen on trendi nyt!Plus kaikenlainen työllistämismalli;maksullinen työhönvärväys siivoukseen, tavaranmyyntiin.Voi aikoja , Voi Tapoja!

Mutta nyt Kapalta kuvia hakemaan. Kapan ammattitaito on lyömätön ja toimitusaika ripeä ja ymmärystä ja taitoa kuvankäsittelyssä on.Onneksi hän ehtii oman työn ohessa meikäläisen haasteellisia teoskuvia ottaa.
Olisipa onnetonta ilman hänen työpanostaan laatia portfolioita, dokumentteja.
Kuvat kuitenkin jäävät muistoksi niistä monista teoksista , joiden materiaalia on mahdoton pienissä työhuoneissa säilyttää!
Ja itse ei kannata dokumentoida , niillä kuvilla ei ammattipiireissä tee höykäsen pöläystä- ketuttaa vaan suhmurat kuvat!

Terveeks

Marja

Ei kommentteja: