Blogiarkisto

tiistaina, huhtikuuta 26, 2005

Laatta Lentää!

Heips!
Illalla Starkilta vielä juotosbetonisäkki kyytiin. Onneksi näin keväällä rautakaupat ovat auki klo 20.00. Starkin noutopihalla on jouheva palvelu ja ystävällisiä myyjiä.
Illalla jopa Jyväskylän liikenne Seppälän teollisuusalueelle rauhoittuu.

Tänään sain valmiiksi 3 onnistunutta tilauslaattaa.
Kipaisin Kapan luo kuvauksiin -laattoja kuvauttaan ja kuulin kuinka poro ja lammas olivat vahingossa sulaneet! No vahinko ei tule kello kaulassa ja lihaa saa aina uutta!

Ainoa opastettiin englanninkielisen cv:n rytmityksessä ja Valon Jaakkokin huikkasi huomenet ohimennessään hyväntuulisena.

Siitä poikkesin ruokakauppaan ja ymmärsin ,että muillakin kuin minulla on mielenkiintoisia ostoksia kärryssään; mittaiseni naisihminen reppu selässä tuli kassajonossa perässäni. Kärryissa oli kaksi 12 PÄCKIÄ ja kaverina niille kaksi 24 kappaleen X-large suojia-
liikeessä oli vähän jengiä-

Kassa juoksi punnitsemaan omeniani ,jotka olin vahingossa punninut päärynän koodilla.
Kuulemma usea muukin asiakas oli tehnyt samaa.
Liekö koodi väärin asetettu totesi kassa.

Minä seisoin siis tämän 12 ja 24 päck -naisen kanssa....meinasin humoristisesti kysäistä , että sinä sitten aiot vetää suoraan putkeen kaljat- onneksi puraisin kielestä ja olin hiljaa ja nauroin sisäänpäin - nainen oli tuiman näköinen ja olis taatusti motaissut!

Tai antanut paremmalla sanansäilällä takaisin.

Mutta kuitenkin pukkasi naurattamaan mielikuva, kun oli noin paljon nestettä ja kuiviketta- eikä sitten yhtään muuta.

Pääsin ruokineni työhuoneelle ja vaihdoin valukuteet niskaan kun entinen pomoni soittaa pihalta ja kysyy , että voimmeko tulla sisään -siis hän ja entinen työpaikkani henkilökunta , joka oli elämysmatkalla maalaisten puolella-koko kööri siis tulos kylään ja just oli kiire latoa ja vähän jo olin myöhässä.

Kuulosti jatkokysymys sitten siltä että ei kandi kieltäytyy!Tai mänöö viimesetti kamut!
Me vaan tsekataan talo , jos vaikka ostettaiisiin kiinteistö!!!!
No annoin 5 minuuttia yllätysvieraille....ja sitten epähienosti komensin takaisin ulos aurinkoon.

Sain kuin sainkin ladottua ja valettua melkein mitä aioin. Onneksi on lämmintä. Työhuoneeni on talvella kylmä ja vetoinen , voi työskennellä vain muutaman tunnin. Luut jäätyy , vaikka liikkuu koko ajan ja on villapaita päällä.

Jospa ensi talveksi saisi vuokraisännältä Inexiltä ikkunat kuntoon , ne ovat aika rapistuneet -15 vuotta talo on ollut tyhjänä ja peruslämmöllä- talon kunnostus olisi paikallaan, mutta näitä kohteita on jonoksi asti!

Kolme uutta ladoin ja valoin.
Eli laatta lentää!

Käykääpä Taitoshopissa ihailemassa uusia laattoja!
Kevään trendiväreis!


Nyt unta naamariin ja sillee!

Hyvää Yötä!

Marja

Ei kommentteja: